Auto detaillering

Auto detaillering

Bij het schoonmaken van een auto is de beste manier om een ​​eerste grondige reiniging uit te voeren vaak het gebruik van een natstofzuiger. Hiermee kunt u de meest verborgen plekken grondig reinigen, maar een reden waarom het niet altijd werkt, is omdat er in het beginstadium te weinig product op het oppervlak wordt gespoten. Te veel product kan er ook toe leiden dat te veel van de lak wordt verwijderd, wat in feite het reinigingsvoordeel teniet doet en de lak zo dun kan maken dat deze in de toekomst gemakkelijk kan worden beschadigd, bekrast of gedeukt. Het probleem met een nat vacuüm is dat het een atmosferische tilprocedure vereist, dat, om een ​​goed product te gebruiken, je in een omgeving onder druk moet zijn. Dit wordt meestal gedaan met behulp van CO2-luchtcompressoren of een halfgeleidergascompressor, of beide.

Het gebruik van machines zoals schuur- en slijpmachines vindt over het algemeen plaats op een lichte dag, waar de zon minder effect heeft en dus minder uitdagend is. Veel bouwplaatsen hebben al overdekte loopbruggen en overdekte parkeerplaatsen om mensen aan te moedigen hun voertuigen te verlaten terwijl ze aan het werk zijn. Sommige eigenaren van parkeergarages hebben opgemerkt dat hun eigendom een ​​hoger beveiligingspercentage heeft als hun parkeerplaats is afgedekt en er ook camera's zijn geïnstalleerd. Dit kan handig zijn, maar zijn er kosten aan verbonden? Overdekte parkeergarages kunnen een dure optie zijn. Hoewel grotere voertuigen een groter pand nodig hebben, is dekking dat niet altijd. Als u bijvoorbeeld een parkeerservice wilt regelen, heeft u een garage met een westelijke back-up en een lift nodig. Is dit een financieel haalbare oplossing? Misschien, maar realiseer je dat je meer ruimte nodig hebt, bij voorkeur een derde verdieping. Krijgt u die ruimte ooit op korte termijn? Zo niet, dan moet u naar een alternatief kijken, zoals een parkeerserviceschema.

Voor die bouwplaatsen is het heel eenvoudig om een ​​geautomatiseerde parkeergarage te laten installeren. Hetzelfde geldt voor muziekpodia, waarvan het eigendom niet altijd het clubpodium, het podium van de show of het lege perceel is; ze willen geen andere plek bieden waar metalfans kunnen tanken. Sommige restauranteigenaren willen niet dat hun restaurants uren achter de operatie staan, en een parkeerservice heeft ze niet nodig. Voor hen heeft hun restaurant slechts een kleine ruimte nodig waar klanten kunnen tanken. Een restaurant heeft geen valet nodig omdat ze al klanten in de rij hebben staan, en ze hebben geen parkeerplaats nodig. Integendeel, een restauranteigenaar wil terugkerende klanten, zodat ze uiteindelijk instemmen met een parkeersysteem.

Kortom, u kunt veel geld verdienen als u een plan heeft voor uw parkeerbedrijf. Aangezien parkeerfaciliteiten een relatief goedkope sector zijn, is het logisch om parkeerkosten in rekening te brengen en mogelijk tips te geven aan uw valet-klanten, evenals een scherp geprijsde natwas-verhuur. Zorg ervoor dat uw klanten weten waar u zich bevindt en zorg ervoor dat uw parkeerfaciliteit winstgevend is. Veel eigenaren hebben plannen gemaakt voor de kosten van hun parkeerbedrijf, maar niet veel hebben de dagelijkse portemonnee van een uitgeworpen Google-medewerker. Als u een valet-service bouwt, overweeg dan te investeren in uw eigen website en interne iPhone-applicatie om uw klanten op uw site te houden.

Leave a Comment