Car wrap

Auto wrappen Rotterdam

Wij zijn gespecialiseerd in Car Wrapping in Rotterdam, Nederland.

Wij zoeken diverse opdrachtgevers, of u nu een auto bezit of leaset. En we zullen de auto laten bekleden met onze stijlvolle en aantrekkelijke raamstickers, met een professionele uitstraling. Onze car wraps zullen de auto op een unieke en effectieve manier volledig transformeren.

Car Wrapping in Rotterdam

Bij ons kunt u een complete advertentiecampagne voor uw bedrijf krijgen. Of u nu een bestelwagen, een bus, een aanhanger of een auto of vrachtwagen bezit. We toveren het om tot een bewegend reclamebord. We hebben een grote collectie reclame-graphics, belettering, stickers of emblemen om uit te kiezen. Al onze wrap-vinyls zijn krasbestendig en laten geen striae achter op de auto of de afbeeldingen. Ons wikkelvinyl wordt in dezelfde staat vervaardigd als het materiaal waarop het is gebaseerd. Onze grote grafische pakketten dekken uw auto vollediger dan enkele LP-hoezen. Een dubbelzijdig label stelt ons in staat om mooie stickers op uw auto te plakken en geeft alle benodigde informatie over uw auto weer. Als u zich zorgen maakt over de kosten van onze producten, kunt u ons budgetteren, omdat we niet alleen de kwaliteit van onze wrap-vinyls garanderen, maar ook de superieure waarde. Onze prijzen voor vinyl zijn zo laag als 10,00. We bieden een risicovrije winkelgarantie en je hebt onze persoonlijke garantie tegen defecte goederen. Onze garantie dekt zowel de oorspronkelijke koper als de tweede koper. Omdat we precies hetzelfde soort materiaal gebruiken als jij, kun je zelfs de kwaliteit van je vinyl verbeteren, als je denkt dat dit nodig is. Het enige dat u hoeft te doen, is uw voorkeuren door te geven en wij zullen u informeren over de andere beschikbare keuzes. Omdat we on demand printen, is er geen wachttijd voor de levering. als je denkt dat het nodig is. Het enige dat u hoeft te doen, is uw voorkeuren door te geven en wij zullen u informeren over de andere beschikbare keuzes. Omdat we on demand printen, is er geen wachttijd voor de levering. als je denkt dat het nodig is. Het enige dat u hoeft te doen, is uw voorkeuren door te geven en wij zullen u informeren over de andere beschikbare keuzes. Omdat we on demand printen, is er geen wachttijd voor de levering.

inktlabel graphicsoffice

Vink "Aanpassen aan pagina" aan

Als de genoemde pagina niet geschikt is voor een vinylbelettering, regelen we gratis de service voor een nieuwe. Al onze belettering is gemaakt met behulp van geavanceerde grafische technologieën. Dit heeft het voordeel van de reflecterende eigenschappen van de parallelle lijnen van de inkt. Grafische weergave achtereenvolgens in groeven voor belettering van de belettering en achtergrond gelijktijdig met een flits van humeur, waardoor een visueel aantrekkelijke ervaring en zelfopschepperij ontstaat. De ponsmachines die worden gebruikt zijn van dezelfde kwaliteit als voor de andere lagen vinyls die op de markt verkrijgbaar zijn.

ivo-linguaal vinyl belettering

Belettering van vinylplaten en installatie-instructies

Belettering van vinylplaten en installatie-instructies [http://www.your-local- ValiantEnterprises.com/llc-interiors/vinyl-records/vinyl-lettering.html]

Belettering van vinylplaten en installatie-instructies [http://www.your-local- ValiantEnterprises.com/llc-interiors/vinyl-records/vinyl-lettering.html]

Krijg je belettering en achtergrond precies zoals je wilt

Uw belettering en achtergrond op uw auto installeren

Door ICA goedgekeurde installateurs moeten al het papierwerk met uw relevante installatie-instructies bevatten.

Maatwerk: een essentiële stap om uw auto een unieke, persoonlijke look te geven

Installatie van uw wax

Bespaar tijd en geld door de buitenkant van uw voertuig zelf te plannen in plaats van het te laten uitbesteden aan een autolakwinkel!

Bespaar tijd door uw decoraties voor u op maat te laten maken in plaats van een expert in te huren om het voor u te doen.

Op maat gemaakte raamafbeeldingen bieden u de mogelijkheid om uzelf vrij uit te drukken door middel van de dingen waar u om geeft. Raamafbeeldingen drukken iets uit over jou, je interesses en/of je karakter. Veel mensen kiezen ervoor om hun eigen afbeeldingen op magnetische vinylvellen af ​​te drukken en ze vervolgens te coaten met autolak. Deze speciaal ontworpen raamafbeeldingen worden in een handomdraai omgetoverd tot een kunstwerk, dankzij de kwaliteit van de afbeeldingen en de UV-vrije films die worden aangeboden door de bedrijven die ze produceren. Dus de volgende keer dat u moeite heeft met het bedenken van een geweldig cadeau voor iemand, kunt u eens kijken naar op maat gemaakte raamafbeeldingen en kijken hoe u uzelf en uw persoonlijkheid op uw auto kunt uitdrukken.

Leave a Comment