Dutch eensceptispenser Test

 

Steenslag folieVolgens de statistieken gebeuren er elk jaar ongeveer 3500 ongevallen op de Nederlandse autosnelweg. Om het aantal ongevallen dat gebeurt terug te dringen, hebben de autoriteiten de zij eensceptispenser (Avoiding 25 errebestandem Elementarische Anfalls Difference) geïntroduceerd om veilig Going-Over te testen. De zij eensceptispenser test de remmende kracht van het licht. Volgens de Nederlandse regelgeving moet aan beide volgende voorwaarden worden voldaan:

– De afstand tussen de laadklep en de stilstaande vangrail achteraan is meer dan 2,5 m

– De afstand tussen de achterklep en de bewegende achterbumper is minder dan 2,5 m.

De zij-versneller vereist geen test van de hoogte van de achterbarrière of de diameter van de achterklep. Dit systeem is dus onbeperkt als het gaat om specifieke tests van de auto zelf. Om de test met het meeste succes te doorstaan, moet aan de volgende parameters worden voldaan:

– De afstand tussen de achterste en de voorste zitplaatsen moet ten minste 1,5 m bedragen

– De afstand tussen de achterbank en de zitplaatsen van de derde rij moet ten minste 1,5 m bedragen

De duur van de proef wordt geregeld in het akkoord van de betrokken autoriteiten. De rijcyclus van de deelnemers aan de zij-test bestaat uit 40 minuten. Elke test is zo gestructureerd dat het eerste deel stilstaat, het tweede segment een achteruitrijsequentie of een voorwaartse basislijn omvat, en het derde een controletaak is. Elk segment moet onafhankelijk de controle van de bestuurder beoordelen. In het algemeen moet het derde segment als laatste worden uitgevoerd. Voor het einde van de test moet de volledige procedure driemaal worden herhaald om een correcte verbetering te waarborgen.

Het akkoord van de autoriteiten dat in het getuigschrift van het rijexamen wordt vermeld, is twee jaar geldig. Dit betekent dat na het verstrijken van de geldigheidsduur van het certificaat de bekwame deelnemer onder dezelfde voorwaarden moet blijven deelnemen, anders moet hij zich in een ander examencentrum voorbereiden op de volgende test. Bovendien moet elke persoon die voor het examen zit, in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

About the zij eensceptsis test

De naam van deze procedure is afkomstig uit Nederland. Bij deze test wordt de deelnemer gevraagd een reeks kegels te volgen op zij eensceptsis test die helpt om het niveau van controle over het voertuig te onderzoeken. Bovendien omvat deze test ook verschillende verkeerstekens om de genialiteit van de bestuurder te testen. Sommige kegels kunnen bijvoorbeeld tarwe, gerst, goed geplaatste afgebroken takken en steenslagfolei bevatten.

De resultaten van de zij eensceptietest zijn een certificaat dat kan worden gebruikt voor terugbetaling van het examengeld, of bij het aanvragen van aanvullende tests. In de praktijk vormen de resultaten meestal een basis voor wederkerigheid. Enkele tests worden niet verlengd, omdat ze repetitief zijn, of niet bijzonder frequent. De resultaten van de periodieke test zij eensceptsis worden niet in aanmerking genomen, tenzij zij in een testcentrum werden afgenomen en om meer tests wordt verzocht.

Leave a Comment