uitgebreide ophanging en frame-upgrades

Een verlengde KTM-achterbrug is ontworpen om op uw crosscountryfiets te worden gemonteerd en extra bescherming te bieden. In de sombere stijl van motorcross zullen de meeste crosscountry-eigenaren geen voorkeur hebben voor een specifieke KTM-band, maar ze zullen de extra bescherming van een verlengde achterbrug waarderen.

KTM-achterbruggen kunnen op elk type crosscountryfiets worden gemonteerd en vereisen geen aanpassingen voor verschillende modellen. Dankzij de functionaliteit van de achterbrug kan deze zonder veel moeite of verwarring op elk type crossmotor worden geïnstalleerd. Omdat een KTM-achterbrug verstelbaar is, heeft de bestuurder de mogelijkheid om buiten de weg een band van elke maat te monteren. Hoewel het is ontworpen voor off-road, kan het op wegen en snelwegen worden geïnstalleerd.

Als een bestuurder ervoor kiest om een ​​band op de weg te monteren, kan hij overwegen een volledige ophanging of dwarsbalk aan te schaffen. Beide opties zullen uw crosscountryfiets functioneler maken. Ophangingskits zijn misschien prijzig, maar ze maken het rijden veiliger en racers comfortabeler. Een dwarsbalk wordt boven het frame geïnstalleerd, maar deze zal het wiel en de band helpen beschermen tegen vuil en stoeprandschade.

De bandenkeuze kan ook van invloed zijn op de ophangingsset. Een agressieve band is moeilijker te rijden en vereist een agressievere vering. Hierdoor kan een volledige ophanging of dwarsbalk nodig zijn. Een dwarsbalk kan apart worden gekocht en kan worden omgebouwd voor woon-werkverkeer of racen.

Het frame van je KTM kan lastig zijn. Het is meestal licht en sterk, dus er kunnen grote fabricageproblemen optreden. Geen enkel model is onverwoestbaar, dus ophanging en frame-upgrades zijn altijd beschikbaar.

Motorcrossfietsen zijn een kruising tussen stadsfietsen en offroadfietsen. Ze zijn gemaakt om elke situatie aan te kunnen en te overleven. Ze zijn al uitgerust met vering en frames die zijn geoptimaliseerd voor prestaties. Met de juiste vering kan een crossmotor worden veranderd in een competitieve rit door gewoon naar het werk te gaan of naar de sportschool te gaan.

KTM heeft off-road fietsen naar een hoger niveau getild door cycloon-aangedreven vorkheftrucks te ontwikkelen. Cycloon-aangedreven vorkheftrucks zijn gemaakt om sterk en betrouwbaar te zijn. Alle componenten van een cycloon-aangedreven vorkheftruck zijn CJD-ontworpen. Ze zijn vervaardigd en getest onder complexe omstandigheden met extreme hitte en kou, regen, vuil, grind en zand. Cycloon-aangedreven vorkheftrucks zijn ook ontworpen met afgedichte componenten om vocht en vuil te weerstaan.

Een KTM Cross Country-fiets is licht, betrouwbaar en veelzijdig. Een ervaren monteur zal in staat zijn om uw cross country fiets Motocross fiets onderdelen te onderhouden, maar sterk. KTM ontwerpt hun vorkheftruckframe volgens de strenge toewijzingscriteria van de International Equipment Dealers Association. Ze hebben hun vorkheftruckbevestigingen zo geconstrueerd dat ze sterker en duurzamer zijn dan vergelijkbare producten op de markt. Al deze factoren dragen bij aan de extreme duurzaamheid van de vorkheftruck.

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het toevoegen van een KTM-ophanging- en framesysteem aan uw woon- of sportfiets. Met een iets lager zwaartepunt en verfijnde vering zul je genieten van een soepeler en veiliger rit op je hobbels en kussenvrij rijden op oneffen wegdek. Met een iets hogere rijhoogte word je stabieler bij het manoeuvreren van de fiets door bochten en obstakels. Geloof het of niet, maar een verbetering van de wendbaarheid geeft u een sportiever geluid en een langere levensduur van uw KTM-ophanging en frame. De verbeterde rijervaring is de hoge prijs van de machine waard!

Als u ooit een straat, water of ruw trottoir heeft moeten oversteken, weet u dat dit omslachtig en gevaarlijk kan zijn met een standaardophanging. Met een ophanging en frame upgrade verandert je rijervaring. Het is alsof u in een Authentic Auto rijdt en perfect handelt in bochten en bochten. Je staat op het gas en beweegt met het terrein mee.

Prestaties ophanging en frame-upgrades, evenals prestatiegerichte voertuigonderdelen en accessoires zorgen ervoor dat uw rit zo soepel en veilig blijft als de oorspronkelijke eigenaar zegt dat het is.

Leave a Comment